View Single Post
Staro 11.12.2012., 08:50   #479
Tihomir111
ZeNgE_Tiho_Cro
Moj komp

Tihomir111's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Moja zenica ima HTC, a prije neki dan joj je isto baterija iscurila za 8 h, zasto?
Zato jer je pametnica ostavila LAN akivan (pa se ovaj spaja di je treba i di nije treba), pa milijon programa joj ostane upaljeno u pozadini i tako to.
Smartphone nije za svakog, to je poluracunalo, a svi (ovdi na forumu) znamo da se 87% ekipe ne zna sluzit racunalom vise od surfanja i kucanja u wordu + malo excel.
Tako je isto i sa pametnim telefonima 90% šminka, 7% SMS 2% razgovor 1% sve drugo (govorim o prosjecnom korisniku pametnog telefona), ocu rac da povremeno treba resetirat i pobit sve sta ti ostane radit ili cucat u pozadini od programa i inih aplikacija, koliko to zena radi ??? Pa po mojoj procjeni 1,25 % (moja spada u onih 98,75%)

Mi koristimo androide sada treću godinu, ne bih je nazvao glupom za mobitele jel kuži više od mojih kolega Vjerojatno je do neke zaglavljene aplikacije razlog trošenja. Desi se. Ako je mob radio mjesec dana bez problema do sad.
I ovo tvoje "ostao LAN upaljen" pa ne gasimo ga nikad ama baš nikad, inace da se to mora radit, android ne bi bio user friendly Njoj baterija izdura cca 2 dana cca uz brutalnu dnevnu upotrebu wifija za whatsapp i/ili skype, internet.
Tihomir111 je offline   Reply With Quote