Tema: Far Cry 3
View Single Post
Staro 11.12.2012., 07:11   #331
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Evo završena napokon na veteran težini, samo kampanja i to na Win XP-u

Prosjek i gotovo.
Nakon prvotnog ushita slijedi blagi downshit

Početak igranja je dobar - grafički to dobro izgleda, velika mapa napučena raznolikim biljem i živinčadi, trenutci upgradea oružja,lika, opreme, veliki izbor oružja, prvi trenutak šoka kad stisneš tipku "heal", piromanija na djelu - i to je to.

Onda dolazi faza realnosti - prožeta nadnaravnim (nadnaravno glup AI - ili su svemogući u detekciji i preciznosti, ili su glupi ko "slabostaničniorganizmi" / nadnaravne životinje - imam položen lovački ispit i znam koliko triba metaka veprovima i npr. jelenima, divokozama,muflonima da počnu mjerit temperaturu tla), bugova ima more, dijelovi priče i pojedine misije su moždana iritacija, okoliš jedva uništiv (vatru izostavljam), fizika vozila je upitna, tijela mrtvih neprijatelja nestaju ili svjetlucaju kao i itemi....

Slijedeća je faza zamora - kad shvatite koliko su sporedne misije ponavljajuće a glavna misija kratka ko moj k.... , ali srećom tu muke prestaju pa kad završite main quest napravite uninstall umisto da nastavite vucaranje po otoku.

Ali daleko da je igra totalni shit - tko voli mozak izvest na pašu i počastit ga dobrom grafikom i golemim body/animalcountom to je igra za njega.

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote