Dakle amu ste vidjeli, danas stavio na d3 forum temu di prodajem dotičnog
Nakon nekog vremena dodaje me neki frajer, ima nekog wda sa nikakvim gearom, ok.
Pita dal primam eure, rekao može, i dogovorili mi 160 €, pošaljem mu money request na paypalu i on kaže da želi vidjet prvo da item nije fejk, uđemo u igru inspecta me, linkam i na kraju traži da bacim.
Odem SKROZ NA DRUGI KRAJ ekrana tako da nikako ne može doć do mene prije nego ja kliknem na item (WD je, nema teleport), bacim i dignem odma.
Nakon toga kaže da bacim i stisnem ctrl da vidi item da je to taj, i u tom trenutku koristi expolit i bug igre...
Kad sam ja dropao item otvara trade, ide prema meni, ja ga na onih 20% ekrana vidim hoću dignut item ali ne mogu, i on ga pokupi.
Kasnije smo isprobavali kad je otvoren trade item sa poda se ne može pokupit, bug igre.
Ja nisam napravio nikakvu grešku (osim kaj će neki vikat da sam bacio item) jer je on bio jako daleko i nije bilo šanse da ga pokupi prije mene ali je iskoristio bug u igri i vrhunski me zajebo
EDIT: Kad se na to sve doda doza uzbuđenja zbog love i same takve prodaje, pa onda iznenađenje sa trejdom, šok i sve uz to sve ide.......
Eto o tome se radi, naravno blizz ne želi ni ćut o tome pošto nije išlo preko ah, i roll back ne žele napravit.