Evo da i ja dam svoje misljenje... sto se vise igram to mi je telefon drazi. Zapravo, eventualni problem jedino nalazim u tome sto se cijenom telefon pozicionirao na nekakvo entry level trziste, ajmo reci za pocetnike sto definitivno nije. Pravi potez Prestigia je i sto je stavio flash tool i stock ROMove na svoj sluzbeni server sto naprednim korisnicima daje masu prostora za razno razne prilagodbe, istrazivanje i razvoj. I onda koliko vidim ima dosta ljudi kojima su Prestigio telefoni ako ne prvi smartphone onda prvi Android pa pitaju trivijalna pitanja vezana uz sam OS koji zapravo nema previse veze s Prestigiom. Eventualno je tu mozda problem i sto Prestigio nije dijelio nekakav booklet ili slicno da ljudi nauce koristiti ovaj operativni sustav. Nadalje, da bi baterija trajala mora se i odrzavati kako spada, postoje razne tehnologije, a u Prestigio smartphonima se nalazi Litij-ion koja voli "plica" praznjenja i punjenja, a ne duboka, kad ono ekipa ostavi da baterija ode ispod 10% i onda to zezne software koji se zbuni i ne zna prikazivati tocne vrijednosti i slicno. Dobar dokaz za nerazumijevanje Android OSa je i ovdje gdje vidim da ekipa misli da je 4500 bitno bolji uredjaj od recimo 4300 jer ima dual core, duplo vise RAM-a i 0.2" veci ekran. U praksi, ako se bude 10% bolje ponasao za 33% vecu cijenu... rezite me gdje sam najtanji. Graficki cip je na oba uredjaja isti tako da brzine nece biti poboljsane u vecini igara, a tko trosi na ovakvom uredjaju vise od 512 rama, nesto radi jako pogresno. Eto mojih dvije lipe.