View Single Post
Staro 31.05.2005., 02:04   #1
munst0r
Premium
Moj komp

munst0r's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Veliki midi tower

Ovih dana sam malo razmisljao o kupnji novog kucista... i sad...

Vazno mi je da to kuciste bude veliko (ali ne big tower... samo veliki midi) jer imam DFI Infinity... a na njoj je socket odmah uz gornji rub maticne... te bi bilo zgodno da mi u kucistu istovremeno mogu bit napajanje i veliki cooleri poput zalmana ili TT BigTyphoona... Dakle, treba mi neko kuciste koje ima sto veci razmak od napajanja do ruba maticne...

To kuciste ne bi trebalo biti ni preskupo... recimo da mi je gornja granica oko 500kn...

Vazno mi je i da se kroz to kuciste moze napravit dobar propuh... dakle, da ima dovoljno, pametno postavljenih, otvora za ventilatore...

Ono sto kuciste ne smije imat je prozor na bocnoj stranici... ne pada mi napamet da prasinu obrisem cesce od dva puta godisnje ili da kablove u kucistu uredno poslozim...

U planu sam imao chiefteca lbx-01bbsl-w:
http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=052.601.065

Veliko je (540mm x 205mm x 524mm), kvaliteno... i mislim da ima podosta mjesta za ventilatore... Jedino sto me malo zivciraju vrata... ali nisam nasao nista slicno bez vrata...

Sta ja sad ocekujem od vas?

Prijedloge za neko drugo kuciste koje je veliko poput ovog chiefteca, nema vrata i jeftinije je...
munst0r je offline   Reply With Quote