Možeš ti do mile volje izdavati "svoje" certifikate. Samo ćeš se ohoho potruditi da dotični ikaj vrijede. Ali za osnovne neke stvari kao što su nekom uvjerenja da se znaju služiti tipa Wordom, Excelom, osnovama računalnog hardvera, softvera. Neće sigurno škoditi nekom. Samo, bez imena za koje svi znaju ne znam koliko će pomoći.
Uvijek možeš napraviti detaljan plan programa radionice i onda ići na sastanke sa raznim firmama (koje još recimo zapošljavaju) pa im tamo prezentirati to što radiš. Možda ti neće dati novce, ali tebi je u interesu da im prezentiraš koliko možeš program da su svjesni da taj mali certifikatić fakat znači da je osoba koja će im se prijaviti na posao pokrila osnovne. Evo ti primjer društveno korisne stvati.
Citiraj:
Autor Mr.Black
Hmm...onda sam negdje krivo pročital..a recimo dal mogu napraviti neku radionicu, tipa..excel i naplatiti neku svotu novca koji naravno ostaje u udruzi..
|
Svašta se može kao što sam rekao. Najbolje ti je proučiti zakon. Ali naplaćivati krajnjim korisnicima, target skupini kojo želiš pomoći mi nema baš smisla. Probati izvuči pare od firmi, nekih grantova etc. i onda pružiti dotične radionice besplatno ljudima je IMO way to go.