View Single Post
Staro 09.12.2012., 21:00   #455
alcem
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor zelkec Pregled postova
Alcem sorry, nisam pratio nastavu...
znači ne znaš jel ima ta opcija s baterijom na 4040?
Ne znam. No znam da se ikone prikaza baterije nalaze u /system/app/SystemUI.apk te bi trebalo raspakirati apk, zamjeniti ikone s nekima s postotkom, updateati xml (koji je kod androida binarni) s definicijama za ikonu baterije, nazad zapakirati te zamjeniti originalnu datoteku s onom modificiranom.
Posljedicno bi se promjenio sha-1 hash datoteke pa bi eventualno novi OTA pucao na tom mjestu ako bi taj file trebalo update-ati pa bi trebalo prije OTA vratiti origigi file pa OTA, pa uzeti novi SystemUI.apk pa sve nanovo. Anyway, jos je rano za ovakve modove, neka se rusi ispucaju s updateovima pa se onda moze poceti s konkretnijim modovima/tweakovima i slicno. Sve bi to trebalo iskodirati kao nekakav kitchen da se ne mora ovo sve gore sto sam pobrojao raditi svaki put na ruke nego da automatika odradi.

Inace, skuhao sam CWM 6.0.1.2 za PAP4300 i postavio na development temi, ali naravno, s feedbackom se oglasilo ravno 0 ljudi tako da se vise ni ne trudim ista postavljati vec sebi privatno za gust i ucenje nekakve kerefeke ispitujem. Prestigio je full zahvalan telefon sto se toga tice jer tesko da se moze zbrikati, a koliko vidim i test pointi su izgleda spojeni na Vol- tipki (trebao bih rastaviti za tocno vidjeti, ali mi vec tjednima ne daju u hw lab ) pa ako i kojim cudom uspijem zbrikati, mogu nazad naflashati stock i nastaviti s igrom.

Zadnje izmijenjeno od: alcem. 09.12.2012. u 21:44.
alcem je offline   Reply With Quote