09.12.2012., 16:56
|
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Autor Raging Demon
meni osobno batman begins i the dark knight su vrhunski filmovi, pogotovo nakon onih batmana 80-ih i 90-ih koji su ciljani više da djecju populaciju u ovim novijima nolan donosi ozbiljan film koji svi mogu pogledat + ja osobno obozavam superhero origins filmove tako da mi je begins odlicno sjeo.
ne kazem da su loši oni bazman iz 89-e i poslije (osim onoga sa clooneyem) al drukciji je to tip filma i cilja na drukciju publiku.
rises s druge strane me dosta razocarao, dosta nabrzinu složen film, kraj upropasti kompletan dojam filma, baneov kraj i taj "twist" užas! po meni dosta losiji od prva dva, više se vraca na ono djecje batman neunistiv ko mu sta moze, inace scena sa lomljenjen kicme je i uzeta iz striba sa baneom, samo strip je malo bolje slozena prica, i po meni bilo bi bolje da su uzeli nju i napisali scenarij. opet, film nije loš za pogledat, al daleko je to od prvog a jos manje drugog filma..
sta se romanticnih komedija i djecjih filmova tice, i tu meni ima super filmova (Crazy, Stupid, Love., Goonies) al to je opet kao i kod svih filmova subjektivan dozivljaj. i ne, tu ne spada twilight
samo ljudi bi stvarno trebalo pocet više gledat filmove i uzivat u njima umisto da traze greske i nelogicnositi i time sami sebi ubijaju zabavu. ej to je film, tu fizika drukcije funkcionira, let it go.. 
|
e odlicno napisano, napisano mozda malo njeznije od mene, ali se slazem sa stvarno svim. mozda razlika jedino sto je meni batman sa keatonom vrlo ok, jer je u ono vrijeme ipak bio kao danas bale. no upravo boldani dio je ono sto i sam mislim, i ako se pogledaju ocjene prva dva nolanova betmena, kako ovaj posljednji moze biti 8.7? 
|
|