View Single Post
Staro 09.12.2012., 16:51   #203
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
1. SSD dolaze samo u 2.5?
U pravilu sa svima dolazi adapter na 3,5" tako da se ne brineš, a ako i ne dođe, košta par kuna

2. Njega mogu stavit u svoju kantu negdje, valjda ima za to predviđeno mjesto (zalman z9 +)?
Vidi odgovor na 1.

3. Kupio bi najmanji moguci od 60 gb kolko gledam se prodaju, na njemu bi samo nasnimio windowse 7 i antivirusni i tak te neke programe za siguran rad kompa (drivere itd).

U pravilu instaliraš OS i bitne stvari, onda malo optimiziraš (vidi gujdu ovdje na forumu) i prbaciš si default putanje My doxa, slika, temp, muzike, ... ako ne znaš sam imaš TwaekNow PowerPack (skini verziju 4.0.5 sa neta ta je zadnja Free) ali u win7 nije neka nauka promjeniti putanje tih direktorija tako da ti završavaju na "mehaničkom disku"

4. Znaci onda kada je na njemu boot i sve to on ce se brze startat i pokretat sve programe na njemu?
Da, ako sve posložiš kako treba , osjetno brže.

5. Jos me samo zanima one kernel stvarcice ak su softverskog oblika kvarovi samo ce se na SSD-u (ako su vec na njemu driveri itd) to osjetit a ne na HDD-u?
Nije da sam shvatio pitanje.

6. Jos jednom isprike ako vam to zvuce kao blesava pitanja
Ne postoje glupa pitanja, već samo glupi odgovori.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 09.12.2012. u 16:57.
Black Dragon je offline   Reply With Quote