View Single Post
Staro 09.12.2012., 16:31   #1461
zhaccc
Premium
Moj komp

zhaccc's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Brown VS Swick - Brown by KO. Ovo zbilja nisam ocekivao. Smatrao sam da ce ova borba biti podjednaka, ali Brown je zbilja dominirao Swicka u parteru i u standupu. Odlican KO!

Macdonald VS Penn - Macdonald by UD. Ovo sam i predvidio. 2. runda je po meni definitivno bila 10-8 runda, bilo je bolno za gledati...

Gustavson VS Rua - Gustavson by UD. Smatrao sam da ce Rua biti preveliki zalogaj za Gustavsona, ali sam se bome prevario. Odlicna izvedba od strane šveđana.

Henderson VS Diaz - Henderson by UD. Naravno. Nije zavrsio borbu od guillotine choka na Cerroneu u WEC-u. Zbilja sam se nadao da ce ga Diaz dobiti, ali pretpostavljao da nece, sto se obistinilo na moju žalost. Henderson mi nikako ne sjeda, ali eto, sto je tu je.
I jos ona 50-43 sudacka odluka. No comment. Dijelili su 10-8 runde ovu vecer samo tako.

No sve u svemu dobre borbe.

Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Ajme kako ga je ovaj Cruickshank demolirao, pa to nije ljudski.
Kapa do poda i za način kako se ponio u tom trenutku.
Savršeni borac.
Zbilja atraktivna borba za gledati. Cruickshank je bacao spinning back fist, spiking heel kick, spining leg kick (ovo sam prvi put sad vidio) flying knee, jos oni strasni thai kickovi dok je Martinez bio uz kavez i sve to zavrseno high kickom u glavu u drugoj rundi... Ali i svaka cast Martinezu na izdržljivosti, zbilja je borac.

Zadnje izmijenjeno od: zhaccc. 09.12.2012. u 17:36.
zhaccc je offline   Reply With Quote