Citiraj:
Autor Perki
Meni je takve i slične svinjarije (dx errori, reset grafičkih drivera bez errora, bf3 stoped working...) radio ne zbog grafe, nego zbog klokanog proca, koji čak nije bio ni previše dignut (i7 950 ma 3,5). Sve drugo radilo divno i krasno, ali BF3 je očito vrlo osjetljiv na takve stvari. Anyway, digao sam još malo napon procu i sve u redu.
Inače, kad ti pukne igra iz bilo kojeg razloga, ne briše ti se postignuto, jedino kad se server sruši.
|
Aha super, bar to

. Meni ni proc nije clokan nimalo, zasad sam poslušao savjete i u ati overdrive-u spustio gpu clock i zasad začudo radi, u zadnja dva dana nisam imao crash. Gluposti su to, ono sve mi radi super u svim drugim igrama i onda moram takve stvari raditi da bi igrao u miru battlefiled 3, no dobro i sa smanjenim gpu clockom i dalje sve radi bez trzanja na ultra, ništa se nije promijenilo

.
Što se tiče novih stvari, meni se isto svidja. Mape su odlične, bow još nisam probao i ovako sam još zelen pa neznam koliko bi sa bow-om ikog i pogodio

. Scavenger je odličan, uglavnom isplati mi se ovaj premium jer ipak u ovom trenutku imam na izbor tonu mapa i oruzja pa čim mi jedno dosadi skačem na drugo