Mojih par brzinskih dojmova , nemam sad vremena za duge recenzije, bitno dal je film watchable il ne.
James Bond Skyfall - thumbs up.Isplati se pogledati, ljubitelji serijala obavezno, ostali nije obavezno ali ok je nastavak.bilo je i boljih dakako, ali eto, napokon su ufurali tog Craiga da ima kao kakti nekakvu karizmu, bar po meni.Zensku glumicu ovaj put su losu nasli, mislim nije klasicna bond woman.
Taken 2 ili 96hours se zove film mislim - bzvz.Isto pogledano u kinu ali nemogu reci da je film nesto, prvi dio mi je bio puno bolji.Vjerovatno bi nas par da se skupimo jedno ovakvo dokono nedjeljo popodne smislili atraktivniju radnju.
Sumrak saga ova nova - nisam fan serijala , kakvi vukodlaci, kakvi vampiri, kakvi cuvari prstenova, sve mi je to bzvz iskreno, al film je cak ok.Smislen, fora zavrsetak, svidio mi se.
Total recall - bzvz.Kao sto je receno, mjesavina petog elementa , mr. i ms. Smith i jos pokojeg filma ,ali zmotana nekakva.Nije za preporuku, ali ono , necete umrijet ak pogledate.
Expendables 2 - dostojan nastavak.Opet mi je jedinica bolja , ali dostojan nastavak.Malo su se pogubili u geografiji ako se ne varam (radnja se dogada 100km od x drzave, a oni govore da su u y drzavi, koja je onak 1000km dalje ? )