Citiraj:
Autor fanATIk
SAMSUNG PS-43E450 ti ide sad u Pevecu za 3000 kn. Ak hoćeš 3d, onda SAMSUNG PS-43E490. To ti je do 4000 kn. Dobar media player al zaboravi na smartTV. Za LCD nemam blage veze al sumnjam da se ijedan u tom rangu cijene može mjerit kvalitetom s nekom plazmom.
|
Nedavno mi je krepao TV i sad trazim neki novi. Obzirom da cu ga gledati s cca. 2,5-3 m udaljenosti mislio sam uzeti nesto 32" ili 37" (pretpostavljam da nesto vece nije potrebno, pogotovo kad se uzme u obzir da je krepali TV bio CRT dijagonale 55cm). Za ove dijagonale sam skuzio da ocito nije potrebna full HD rezolucija. Nazalost, plazme tih dimenzija izgleda ne postoje i osudjen sam na LCD (a rađe bi uzeo plazmu). Razmisljao sam mozda uzeti i plazmu 43", ali nekako mi se cini da je rezolucija od 1366x768 mozda premala.
3D mi nije potreban, ali bi mozda dobro doslo da mogu na youtube da djeci pustam crtice. Obavezno treba imati ulaz za analognu kabelsku TV i USB (iako je oboje valjda standardno za bilo koji novi TV).
Ciljani rang je do 3000kn. Obzirom da imam dvoje djece, gledam malo na eKupi aukcijama sto se nudi, jer mi nije problem ako je TV malo izgreban i slicno, ako ga mogu dobit nesto jeftinije.
Također, ima li TV-a s duzom garancijom od 2 god (za manje od 3000kn)?
Unaprijed hvala na odgovorima.