Tema: Far Cry 3
View Single Post
Staro 09.12.2012., 13:08   #325
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Gledajte, igra nije nista posebno.
Grafika za danasnje pojmove iskace samo zato jer su CoD i druga sranja spustila sve kriterije.
Gameplay je fora samo kad se suljas i pokusavas sve proc na stealth, ako ides Rambo shemom igra je prelagana i na hard tezini. AI je glup ko kurac, tj, zna gdje si, sniper je beskoristan u 99% slucajeva.

Likovi osim Vassa i Doktora su iritantni doboga, Citra frustrira cim je vidis, Denis je debilcina, Buck se teleportira po otoku al barem podjebaje. Cijela grupa bogate razmazene americke djecurlije koja ide po svijetu i bavi se extreme sportovima i jadni su zrtve pirata... prica ocaj. U 2 sedmice na otoku sta sam proveo sam ubio 1600 ljudi i 700 zivotinja, imam veci bodycount nego 2 L4D skupa odigrana. Od snobovskog izdrka i preseranta do mashine za ubijanje u 0.2sec.

Bugovi tipa 60 metka u zivotinju iz kalasa, helic koji te gadja nevidljivim topom u kojeg pucas i pojma nemas jel mu radis dmg ili ne (u FC1 je helic imao gunnera, skines gunenra i gun ne puca...zamisli), zivotinje koje nisu na svojim mjestima na mapi nego su otisle u mp3 pa ces iscraftat sljedeci dio opreme tek ako slucajno naidjes na njih. Ragdoll effekt kojeg nema, nema dmga okolisa, nema ni bullet hollsa na lesevima jer cim legnu prestanu bit aktivan objekt. Sve detalji koje su makli iz FC1, a rade sa FC1 midificiranim engineom, cak su bunkeri i topovi 100% kopije iz FC1.
Ima pun kurac frustracija sa sitnicama, koje kad se skupe ruse uzivanciju.

Al kad sam nacraftao sav inventorij, prestao lovit slonove ljudozdere sa cackalicama kao oruzjem, igranje samo sa bow & arrow + stealth sistemom da bude zabavnije ( i teze) i salvage strela sta sam ispucao, onda postane zabavno.
Al ponajprije jer je ostala ponuda shootera apsolutno sranje.

BladeRy je offline   Reply With Quote