Moja top lista Batman filmova je
1.Batman
2.Batman Returns
3.The Dark Knight
4.Batman Begins
5.The Dark Knight Rises
Ali me veseli što su svi redom u zadnjih nekoliko godina animirani odlični.
Under the Red Hood, odličan. Nisam neki fan lazarus pita, ali ako pregrmim preko toga i tu i tam choppy voice actinga, stvar je odlična. Year One, e... to je kakav je Batman Begins trebao biti. Tamno, brutalno, realno... Uff. Dark Knight Returns, to još čekam pt.2. Part 1 je odličan uvod, ali sada slijedi "zabava"
Kaj bi još dao da animiraju nakon toga "The Killing Joke"

Ne bi se ni žalio da naprave A Death in the Family, ali uz nedavni red hood koji posuđuje "dio", mislim da je prerano.
@Mommistake
Ljudi masovno ne kuže da koliko god filmovi bili subjektivno iskustvo, postoje doduše neke objektivne smjernice koje određuju samu "kvalitetu". Ostatak priče je subjektivni dojam (naravno). Ali ono što se cijeni je kod dobrih reviewa kada osoba koja opisuje film lijepo naglasi dobre i loše dijelove koji su po njegovom relevantni. Ono što drugi mogu iz takvih reviewa vidjeti je na čemu je težište nečije ocjene filma. Ako netko stalno spominje određen aspekt koji je naglašen kao jako važan, a tebi baš taj dio ne igra neku ulogu možeš procjeniti iz reviewa da bi ti mogao film biti oke. Kako sam ja lijepo o Star Treku 2009 napisao (djelomično). Svi mogu vidjeti pa ako ih za to kaj je meni važno boli briga. Postoji velika šansa da će im film biti odličan (ili bolji nego meni)