View Single Post
Staro 09.12.2012., 12:01   #1841
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Od jučer SGS2 i nisam sretan.

Nakon HD2 (CM7) djeluje malo kao igračka. Pretanak. Prelagan. Djeluje kao da neće preživjeti prvi pad. I ne sviđa mi se veći bezel u odnosu na HD2.

Očekivao sam veći skok u performansama, ali nisam to dobio. Boot je puno brži, aplikacije su mrvicu brže, ali je zato wakeup lag veći. Kaže XDA; zbog chipseta i štednje.

SGS2 ICS Stock ROM 4.0.3 je jedan veliki bloatware. 400MB u zip arhivi.
CM9 nije loš, ali htio sam baš CM7, a taj je kao za inat katastrofa na SGS2. Bugovi. FCovi. Lag. Cijeli program.

SAMOLED+ je priča za sebe. Na full brightness vani na suncu nema premca. I crna je super. Ali koja je bit toga, ako su boje na nižem brightnessu (dakle najčešće u interijeru) totalno neprecizne!? Bijela ima dosta primjetan plavo/zeleni tint koji sa poveća sa otklonom. Na GBu ima aplikacija za "kalibraciju", ali na ICSu ne radi.

Kamera je dobra, ali spora. Jedino što je stvarni napredak u odnosu na HD2 sa CM7 je boot time, koji je stvarno munjevit. I bolji zvuk (zvučnik i razgovor).
Isto sam i ja govorio kad sam prešao s HD2 na Galaxy S+. Totalno djeluje kao igračaka naspram robusnom HTC-u.

Sad sam na Optimusu 2X. Da nema borbe s tim da LG nikako ne izdaje službeni ICS kojim bi se popravili i problemi u romovaima (call bug) bio bi savršen. I ovako sad poprilično zadovoljan, ali dosta mi je Gingerbreda.