Citiraj:
Autor alcem
Nije mi jasno kako si uspio ostati bez gappsa. Bome fw 1.0.09 za PAP4300 je prilicno dobar, svi gappsi ukljucujuci gtalk rade bez greske. Dakle, kod mene konkretno radi gmail i obican mail i to preko VPNa, radi gtalk, rade mapsi, mozes i offline mape skupit (malo dosadno za oznacavat regije pa skidat, ali ako bas zelis offline), radi google play, radi voice search... Ne znam sto ce ti predinstalirane aplikacije... to se zove bloatware i ekipa uglavnom gleda kako ce to maknut, a ne stavit.  Play store nije u Playstore.apk nego phonesky.apk... itd...  Nesto si ti tu jos muljao osim sto si samo naflashao firmware i OTA upgrade.
|
Skinuo s onog linka onaj 200mb file, flashao mob s tim, prije toga napravio backup s onime kad palim mob sa volume- i tipka za paljenje, s kartice updateirao novi fw sa 0.8 na 0.9 i vrati backup. I ništa od google mi ne radi, kad napravim factory reset onda šljaka ali ostajem bez programa koje bi morao ponovno instalirati, a jedan od njih mi je i mPBZ. Da ne govorim da nemam kontakte jer su svi na Gmailu.
EDIT: Ja sam (očito pogrešno) mislio da su predinstalirane aplikacije te Googleove aplikacije.