Citiraj:
Autor bixsy the king
Hm...po čemu 8.7 jebemu ? ajd...
Pa ajd ti meni reci kak možeš onda Tremorsima dat 10/10 ?
"Parfume" je recimo tebi genijalan film...ja ga smatram samo dobrom "bajkom","fantazijom" ili što već...nikako genijalnim jer u tom filmu realnost ne postoji. Kod tebe se javlja jedan problem,a to je da previše subjektivno ulaziš u dubiozu filma i onda ako ti se film ne svidi odmah mu popljuješ nedostatke,a pritom ne sagledaš njegovu cijelokupnu vrijednost...i nije mi jasno što se čudiš na ocjenu. Zašto se ne zapitaš kako si baš ti u toj malobrojnijoj skupini ljudi koji smatraju da je ocjena previsoka ?
Dovoljno je da napišeš onda subjektivni dojam...što si i napravio,ali ne znam čemu toliko čuđenje na ocjenu za film takvog kalibra ? 
Btw...meni su sva tri dijela odlična...
|
hoces iskreno? ali bas iskreno?
da nije rijec o Batmanu, brandu:
da nije rijec o Baleu, odlicnom glumcu koji je zaduzen za dio popularnosti:
da nije rijec o Nolanu, ipak imenu u svijetu kinematografije:
da nije rijec o odlicno popracenom marketinskom poslu:
film bi bio malo jaci prosjek da odlicnim efektima. that's it! tremorse mi nemoj mjesati u cijelu pricu jer nemaju veze s ovom tematikom, to gledam kao trash i kao film u kojemu nije cilj biti No#1, busati se o prsa "vidi koliko ja mogu u efekte" i slicno. tremorsi su necije dijete koje je ugledalo svijetlo dana, ali to ne razumijes i stoga ostavimo se toga. ako i dalje ne razumijes, film je B produkcije i kao takav je vrh! i ja im nisam dao 10/10, procitaj malo bolje

.
sad ce biti fak, gle, dao je ovaj ispod 10/10. jebiga.
parfumer ti je bajka? hell, pa onda su i gospodari bajka i automatski ne mogu biti genijalni? ili svaki SF, recimo mi pada na pamet T2 za kojeg moram reci da je jedan od najboljih (meni) filmova?
ali sta je najsmijesnije, Batman ti moze biti genijalan koji je cista izmisljotina? ono, parfumer ti je fantazija, a batman nije....... hej.
i jos nesto. ja sam barem napisao sta mi smeta, ali ne sjecam se da sam vidio iole konkretniji komentar zasto je posljednji Batman toliko dobar?
prica? da, stvarno nije losa, bas Betmenska, stvarno jest. rekao bi cak stripovska, zato sam i rekao da bi mi bolje sjeo kao animirani film.
gluma? ok, tu nema govora, glumci su takvi.
ali kako rekoh, film je toliko iscjepkan bez nekakve dubine da je to meni najveci minus. i ima takvih debilana od scena, sto je skoro pa jednaki minus - jer to su ipak ljudi, i wayne i bane.
no, nije problem sto ja popljujem film. nije uopce u tome stvar. stvar je u tome sto se ljudi (ocito i ti) nadu uvrijedeni valjda, ko' da pricam protiv tebe i napadam te....... pa jebovas, gledajte sta hocete i koliko hocete, zar vas toliko tangira ako se netko ne slaze sa vama?? ako ima drugacije misljenje? meni je ok, tocka. zasto bi mi morao biti genijalan?