View Single Post
Staro 09.12.2012., 10:26   #52
alcem
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor nagy_os Pregled postova
Update odrađen, ali sam ostao bez Gmaila, Play-a i ostalog, kako sad to vratiti, odnosno nadodati?
EDIT: aplikacije su tu, ali ne rade, pokušao instalirati playstore.apk koji sam skinuo s neta najnoviji i ista stvar - program se instalira, pokrenem ga i on me samo izbaci na pozadinu. Ista stvar i sa gmailom, a s onim novim programom koji sam dobio s ovim novim flashom Prestigio instaler pod predinstalirane aplikacije nema ništa.

Nije mi jasno kako si uspio ostati bez gappsa. Bome fw 1.0.09 za PAP4300 je prilicno dobar, svi gappsi ukljucujuci gtalk rade bez greske. Dakle, kod mene konkretno radi gmail i obican mail i to preko VPNa, radi gtalk, rade mapsi, mozes i offline mape skupit (malo dosadno za oznacavat regije pa skidat, ali ako bas zelis offline), radi google play, radi voice search... Ne znam sto ce ti predinstalirane aplikacije... to se zove bloatware i ekipa uglavnom gleda kako ce to maknut, a ne stavit. Play store nije u Playstore.apk nego phonesky.apk... itd... Nesto si ti tu jos muljao osim sto si samo naflashao firmware i OTA upgrade.

Zadnje izmijenjeno od: alcem. 09.12.2012. u 10:34.
alcem je offline   Reply With Quote