Peglam sa squadom vec par dana samo mapu Panthera. A1, odlicna mapa, zanimljiv raspored, kad umres si brzo u akciji opet... Par mjesta koja su dosadna i to, ali sve u svemu GRO zabave. 3 airporta, brdo vozila, helica i aviona.
Od scena danas - sudar helic avion je bio predobar, svi poginuli (3 iz mog squada i 3 iz aviona). Squad vs. squad okrsaj gdje je moj squadmate ubio drugog slucajno jer su lose iskoordinirali pozicije

ali sam ja polomio ostalu trojicu iz protivnickog

Mk48 je godly za close combat. Zatim smo naletili na tipa koji je slijetao i polijetao s helicem - krenuo na nas, ja ga prebio sa M14, srusio helic, helic direktno pao na mog squadmatea i ubio ga, smijali se jedno 10 min
Nesto kasnije, dosli na neki airfield sa SUV-om, skuzimo tipa na sredini piste, na njega, ja izidjem sa enfieldom, krenem pucat, tip mi se priblizio sa sjekirom preblizu... bjezim od njega (mrzim enfield), moji u autu za tipom i zgaze ga na kraju

I onda rafalna paljba sa okolnog brda po nama, trk u auto i magla... pa se vratili po planinama, naflankali papke sa 2 strane i ucmekali ih (trojicu).
Uglavnom, sve te jebene gaming momente useru samo prokleti bugovi... 2x pao sa stepenica, pa onda nas DVOJICA udjemo u crkvu, prati nas 3 zombija, mi naoruzani do zuba - i poginemo tako sto si polomimo noge okrecuci se medju klupama... Ili mene zombie u jednom šusu nokautira, raskrvari, slomi nogu i ostanem u nesvjesti 2+ minuta i iskrvarim ko pas. Bo, mi dodje da kriglom polomim monitor od bugovitosti. Cekam taj standalone ko ozebli sunce.