View Single Post
Staro 09.12.2012., 00:32   #10685
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

a bale je ono, macho macho men, ovaj mu sjebe kraljeznicu (i da, fuck off sa tim wrestling sranjem od borbe, odmah mi je pao mrak na oci kad sam vidio kakav "fajt"). da bi mu tako netko vratio kraljezak nazad, i ovaj pumpa sklekove ubrzo . a na pocetku filma nije mogao stati na nogu, ono .

no sasvim nevazno, ok za pogledati, ali previsoka ocjena IMHO. generalno previsoko misljenje o filmu od ljudi koji su ga gledali prije u kinu. a jednostavno nema takvu vrijednost, ocjena preko 8 je skoro remek djelo, hej........ daleko je od toga ovaj film. IMHO.
-->
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Evo, ovdje se ne slažem prvi put u zadnjih par dana

Meni je film genijalan, ja sam ostao sjediti u kinu još koju minutu kasnije kako mi je dobro bilo
genijalan? snazna rijec, opcenito IMHO nikako ne moze ici uz akcijski film, fanasy mozda? recimo .

nego, genijalni film meni mora imati sve. ovaj mi to nema, and thats it . the story of a murderer je npr meni genijalan. the man from earth takoder. spartacus, recimo.

ovaj batman mislim da bi mi puno bolje sjeo kao animirani, ili kao strip.

a bale je ono, macho macho men, ovaj mu sjebe kraljeznicu (i da, fuck off sa tim wrestling sranjem od borbe, odmah mi je pao mrak na oci kad sam vidio kakav "fajt"). da bi mu tako netko vratio kraljezak nazad, i ovaj pumpa sklekove ubrzo . a na pocetku filma nije mogao stati na nogu, ono .

no sasvim nevazno, ok za pogledati, ali previsoka ocjena IMHO. generalno previsoko misljenje o filmu od ljudi koji su ga gledali prije u kinu. a jednostavno nema takvu vrijednost, ocjena preko 8 je skoro remek djelo, hej........ daleko je od toga ovaj film. IMHO.

Burko je offline   Reply With Quote