View Single Post
Staro 08.12.2012., 17:30   #7162
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor sa20 Pregled postova
Molio bih vas tko je imao sličan problem da mi pomogne. Znači ovako: Sav sretan prije tjedan dana kupih battlefield 3 premium. I sve ok dobijem key regam na origin i super, sve radi. Zadnjih dana intenzivnije igram i eto problema usred igre, totalno random izbaci me van i prikaže DirectX Error
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" .
Tražio sam dosta po netu i vidim da mnogi imaju taj problem ali oni koji su ga rješili kažu da su ga rješili jer im je grafa bila overclokirana, moja ati 6870 je stara 4 mjeseca i radi ko urica. Nije overclokirana i ne zagrijava se uopće puno kod igranja.

Probao sam nove drivere, stavio najnovije beta drivere i opet isto. Mijenjao razne verzije drivera i opet ništa. Da li je netko imao slične probleme i ako je pls ako može pomoći prije nego izbisem igru . Baš uzivam igrajući i onda mi ovako, naravno kad mi igra crasha izgubim sve sto sam do tada u partiji osvojio.

Konfa je pod moj komp, hvala puno. E da sve je isto samo nije windows 7 64 bitni nego windows 8 64 bitni. Sad dal je to bitno neznam, ali naglašavam da mi baš sve druge igre rade super.
Meni je takve i slične svinjarije (dx errori, reset grafičkih drivera bez errora, bf3 stoped working...) radio ne zbog grafe, nego zbog klokanog proca, koji čak nije bio ni previše dignut (i7 950 ma 3,5). Sve drugo radilo divno i krasno, ali BF3 je očito vrlo osjetljiv na takve stvari. Anyway, digao sam još malo napon procu i sve u redu.

Inače, kad ti pukne igra iz bilo kojeg razloga, ne briše ti se postignuto, jedino kad se server sruši.