View Single Post
Staro 08.12.2012., 09:01   #3759
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Najveći sam fan ikad TNG-a, ali prva sezona u 90% slučajeva sucks. Kaj se tiče TOS-a. Prva sezona je super, druga je još relativno dobra (odlične epizode i s*anje) ali treća sezona je većinom loša.
bas potpis . iako se meni mjesa picard sa katom, sto se tice najdrazeg i meni najboljeg serijala. kirk mi je oduvijek bio priglup i smijesno napravljen, ma neka prije 100 godina, ali ona epizoda kada ih napadnu male plisane igracke pa se svi valjaju i smiju......... daj.........

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Sad ćeš još reći da je 2009. film super i da jedva čekaš ovo gofno od novog filma :P hehe
ne znam, jesi tocno objasnio sto ne valja sa zadnjim filmom? ako ga pogledas odvojeno od ostalih filmova i serija, sto mu tocno nedostaje za entertainment mase?
ja ga pogledao kao vecinu ST filmova. meni tako svejedno filmovi nisu nista posebno, serije su te koje su napravile od star treka ono sto jest. cak i archer kad se odljepi od susjedstva krene bit vrlo dobar, DS9 vecinom vecinom isto dobar.

ja bi bio sretniji da snime jos koju seriju, nego sto su se prebacili na filmove.

Burko je offline   Reply With Quote