Molio bih vas tko je imao sličan problem da mi pomogne. Znači ovako: Sav sretan prije tjedan dana kupih battlefield 3 premium. I sve ok dobijem key regam na origin i super, sve radi. Zadnjih dana intenzivnije igram i eto problema usred igre, totalno random izbaci me van i prikaže
DirectX Error
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" . Tražio sam dosta po netu i vidim da mnogi imaju taj problem ali oni koji su ga rješili kažu da su ga rješili jer im je grafa bila overclokirana, moja ati 6870 je stara 4 mjeseca i radi ko urica. Nije overclokirana i ne zagrijava se uopće puno kod igranja.
Probao sam nove drivere, stavio najnovije beta drivere i opet isto. Mijenjao razne verzije drivera i opet ništa. Da li je netko imao slične probleme i ako je pls ako može pomoći prije nego izbisem igru

. Baš uzivam igrajući i onda mi ovako, naravno kad mi igra crasha izgubim sve sto sam do tada u partiji osvojio.
Konfa je pod moj komp, hvala puno. E da sve je isto samo nije windows 7 64 bitni nego windows 8 64 bitni. Sad dal je to bitno neznam, ali naglašavam da mi baš sve druge igre rade super.