Pozdrav!
Hvala svima koji su kumovali u nabavci.
Nakon što je komp složen probao sam što može na Futuremark online testu i pokazao je da ne mogu igrati Dragon Age 2, Kingdoms of Amalur: Reckoning, The Witcher 2 i Skyrim.
Fallout 3 se pokazao kao igriv.
Nabavio sam Fallout 3 i probao. automatika mi je ponudila 1280x800 na high postavkama.
Nakon toga sam grafičkom dijelu proca dodao još memorije jer je ploča davala samo 256. Sada je ukupno 572 ili tako nešto.
i to je rezultiralo promjenom Futuremark rezultata pa je ispalo da bih mogao igrati Kingdoms of Amalur: Reckoningna minimumu.
Onda sam promijenio frekvenciju GPU-a na 800 i digao memoriju (koju je automatika stavila na 1333 :/?) na 1600.
Sad mi Futuremark pokazuje da mogu igrati Skyrim na slabim postavkma (prije nije bilo moguće nikako), a tako i The Witcher 2 i Deus Ex:HR. Dragon Age 2 može na full postavkama.
Ne zavaravam se previše tim navodima ali Fallout 3 sad ide na 1680x1050 na high postavkama

a vjerojatno bi se i KoA:Reckoning mogao igrati uz neke srednje postavke.
Windows test je na početku pokazivao 7,2 za proc, 7,2 za memoriju; 4,3/6,4 za grafiku. Nakon povećavanja memorije za GPU pokazao je 7,2 za proc, 7,2 za memoriju i 4,4/6,4 za grafiku, a nakon što je GPU ubrzan sa 760 na 800 i RAM dignut sa 1333 na 1600 rezultati su 7,3 za proc, 7,3 za memoriju i 4,7/6,4 za grafiku.
Eto, bit će mi drago ako ove informacije nekom pomognu.