13.02.2002., 17:47
|
|
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Originally posted by RAK
Sa svim novim stvarima je tako. A kada se navikneš, nećeš znati bez toga raditi.
Autorun bilo kojeg CD-a je normalna stvar i na to se nitko ne buni.
Sjeti se prelaska sa 3.11 na 95. Svi su siktali na 95. Te šareni, te spori, te driveri, te se ruše... Mogao bi tako nabrajati do prekosutra. A danas više nitko to niti ne spominje, osim da su savršeni. Kako to da su danas savršeni, a tada nisu bili. Ista stvar sa 98, pa sa 2000, pa sa ME.
Jedini OS koji je meni digao tlak je 98 SE. Disao je u mom kompu 3 dana i onda preminuo u vidu vječitog plavog ekrana. Napominjem da je to jedini OS koji nije radio onako kako bi ja htio. Znam da svakom OS-u radim kojekakve bedastoče, ali mi je zato visok prag tolerancije.
XP sam dočekao na nož, probao i zaključio da je dobio počasno mjesto primarnog OS-a u mom kompu.
I, da. 3D studio max stvarno ne radi OK pod XP, ali za takve slučajeve imam drugi OS, pa ću pričekati drugu verziju da ga instaliram pod XP.
Bilo je primjera da ne rade kojekakve druge aplikacije, ali meni je sve to radilo savršeno. Znaći da je nešto i u korisniku. Nitko nije najpametniji na svijetu, pa niti ja, jadan mali.
|
AMEN TO THAT, BROTHER!
|
|
|