View Single Post
Staro 06.12.2012., 09:15   #549
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Jedan od onih koji je vjerovao da je jako pametno imati izmjenjivu grafičku karticu u notebooku, i pošto je to pametna ideja da će to zaživjeti. Kao i sve pametno i konstruktivnu, nije.
Tako sam ostao sa HP EliteBookom 8530p koji ima C2D koji kuca na 2,4 GHz, ima izmjenjivi RadeON 3650 koji mogu zamjeniti sa ničima čak niti Quadro iz 8530w ne ide bez"čarobiranja" po notebooku, 8 GB RAMa i 320 GB HDD i sve moguće priključke i komp je mrak u aluminijsko magneziskom kućištu. Mislim na Cernu većina Ph.D. još koristi taj lap jer je zakon.
Uglavnom htio ga malo pobrzat i nabavio SSD od intela 330 od 120Gb (je SATA II je notebook ovo SATA III ali poklonjenom SSD se ne gleda u sučelje ). Otišao u Links i kupio si onu IceBOX ladicu da se izbaci DVD i ubaci HDD unutra.
SSD stavio umjesto starog mehaničkog, u Ladicu ubacio stari 320GB Seagate za podate, a ladica od IceBOXa je super jer ima dio u koju se stavi stara optika i ukoliko zatreba se spoji kao USB CD/DVD.
Lijepo je vidjeti da je u Windows 7 najlošija ocjena 5,9 i to za RAM DDR2 800.
Tako ako nekog zanima da li radi u ta ladica i da li EliteBook 8530p radi sa intel SSD 330, odgovor je da i sve je odazovnije (mada je i prije bilo brzo).

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote