7" tablet s 3G podrškom i IPS ekranom za 1,287kn bez ugovorne obveze i paketa. Viđao sam ga po oglasima i danas naletio na njega u T-centru na
promotivnoj ponudi, pa se malo poigrao s njim.
Ekran mu je dosta dobar, pogotovo u odnosu na druge jeftine 7" tablete. Kutevi su jako dobri i oštrina također, što se očekuje od IPS ekrana. Osim toga, može dosta jako svjetliti. S tipkanjem nisam imao problema, tablet je točno pogađao koju tipku sam stisnuo na virt. tipkovnici iako sa ponešto delaya na trenutke.
Ali, here comes the bad...
Kad sam ga upalio i krenuo se igrati s njim baterija je bila na 31%. 10-ak minuta kasnije je rekao da je baterija pred kraj i da će se ugasiti za minutu.
Za to vrijeme, desna strana tableta se dosta grijala (donja strana u portrait modu). Orjentacijski senzor kuži landscape/portrait tek kada tablet držiš praktički skroz okomito. 3G radi dobro i brzo. Neke stranice je otvarao brzo, a na nekima se vukao. Čini mi se da jako sporo renderira stranice koje imaju puno skriptiranja. Zoomiranje unutar web stranice isto radi dosta sporo.
Maps aplikacija ždere bateriju s uključenom navigacijom i 3G-om. Kad sam to probao, baterija se počela grijati i naglo prazniti.
Kamera je, well.... upotrebljiva. Ona glavna. U landscape modu prsti vole ići preko leće. Prednju kameru nisam probao.
Osobni dojam: sporiji tablet koji ima dobar ekran i 3G, te 2god garancije. Mogla bi mi smetati upitna autonomija i (loš) orjentacijski senzor.