Tema: Far Cry 3
View Single Post
Staro 05.12.2012., 20:07   #298
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Igra kao da je rađena za budale ili ne znam kako da se izrazim, drugim riječima igra igraču previše pomaže - mogućnost "gledanja" protivnika kroz zid ili kroz bilo što nakon što se istoga taga sa kamerom, one neke glupe oznake iznad glava protivnika i slično. Dole su vam rješenja za to (nisam isprobao ali ljudi govore da sve radi ok, zapravo to su samo sitnice promjenjene).

Evo par sitnih modova kojih sam se zaželio:

(1) Uklanja ikone neprijatelja na karti
link

(2) Uklanja sve ikone sa minimape dok su na velikoj mapi vidljive
link

(3) Uklanja ikone iznad neprijatelja nakon tagiranja sa kamerom te sve ikone sa minimape.
link

(4) Onemogućavanje fast travela
link

I šećer na kraju, nakon što se neprijatelji tagaju sa kamerom budu vidljivi kroz SVE objekte i slično, što je totalno pointles i jadno, pa ne igra COD ili nešto futurističko. Rješenje za to je: Pod Gameplay opcijama, Reticle i Aim tag obavezno off.

Nisam još počeo igru, pa javite ako što napravite od ovoga.

Primjer stavljanja jednog:
Napraviti backup patch i patch.fat datoteka u data_win32 folderu te ono iz rar-a prebaciti u taj folder i zamjeniti kada pita

Hvala jednom članu drugog foruma, doktor nije on to napravio ali je spomenuo i dao linkove..

EDIT: toggle aim down the sight - znači, u igri se mora držati tipka, no: mydocuments/farcry/gamerprofile - nađite naredbu IronsightToggleMode="0" i stavite na 1. Izađite i probajte u igri, ako ne radi vratite se nazad i stavite read only.

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 05.12.2012. u 20:19.
Omerta je offline   Reply With Quote