I na G400. To je, imo, trenutno najbolji "G" miš, a sigurno je najisplativiji.
Stvarno ne razumijem zašto je Logitech umirovio MX518, danas ni sa 500 kuna ne mogu kupit jednako dobar miš, a MX-a sam prije pola desetljeća kupio za 200 kuna u Linksa. Crkao mi je mjesec dana prije isteka jamstva (proklet bio

), a danas sam na drugom G500 preko te iste garancije. Ekonomski gledano sam uhvatio Boga za bradu s tom kupnjom iz 2008.
A u stvarnosti sam prije jarca uhvatio jer je G500 patnja. Miš je doista "kirurški precizan" ali potrebno je puno truda oko njega da ga se dovede u to stanje. Bez tuniranog softvera, tj. u detalje podešenih profila za apsolutno svaku aplikaciju, je precizan k'o neandertalac s toljagom. I ne voli podloge, pogotovo one koje ja volim - platnene. Imao sam sreće pa zadovoljavajuće radi na kućnom stolu, ali kad idem na LAN party moram sa sobom vući bijele A4 papire.
Stvarno nemam pojma koji je laserski senzor u G700, ali ako je isti k'o ovaj u G500 onda ga izbjegavaj ako si jedan od onih koji vole podići miša s podloge. Moj se totalno zblesira kad ga dignem, ponaša se k'o da je na cracku.
E da, stalno pljujem po G500 a i dalje ga koristim - postavlja se pitanje zašto?

Zato što:
1. Dobio sam ga džabe, tj. preko jamstva
2.
Ergonomski mi odgovara. Nikad ništa bolje, osim ženske guzice, nisam držao u ruci. Koristim ga po nekad po 20h u komadu i ništa mi, a s drugim miševima ne mogu ni sat vremena izdržat da ne dobijem grčeve.
Htio sam ga zamijenit dok je bio nov i još zapakiran, ali nisam našao isti takav G400...