View Single Post
Staro 05.12.2012., 12:44   #276
4etich
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2012
Zanima, hvala.

U prijevodu, s dobrim kulerom koji si već stavio u konfu mogu bez beda diči na 4 ghz i renderirati neko duže vrijeme cca 20h bez opasnosti da će vrisnut? Ili da ipak ako trebam neki render vrtiti tako dugo vremena ipak ostavim na 3,5?

(Čisto radi informacije, priča ide tako da često u poslu nemam potrebe za nekom prevelikom zvijeri jer za CAD i modeliranje nije mi presudan toliko neki ubojiti komp. Ali često mi se događa da uleti neki interijer, natječaj, vizualizacije itd. pa običavam primjerice ostaviti komp da mi preko noći izrenderira neku sliku, to bude cca 12-15h...)

Ugl. zahvaljujem još jednom svima, pozdrav.

Zanima, hvala.

Čuj dobio sam upit iz future-it i nemaju SSD, napajanje i grafičke. Za ssd mi toliko nije važno, ne bih gnjavio, ali za napajanje i grafičku da ipak pitam... Umjesto tvog stavili su mi napajanje "OCZ silencer Mk III 400W" pa sad pitanje jeli ok s obzirom da vidim da je ono bilo 450W, a ovo 400W?

Grafičku su mi stavili MSI HD 7770 1GB GDDR5, a SSD Vertex 4 SSD 128 GB, ispalo je za nekih 800 kn skuplje što je razumno jer se cijene stalno mijenjaju, ali ako ima alternativna grafička i SDD na njihovoj stranici da ispadne jeftinije bio bih zahvalan. Ugl. kažu što je na stranici to je raspoloživo...

Evo muči me to napajanje, ne bih htio nešto zeznut, daj zeleno svjetlo i idem po macu!!!

Prije sam još poslao jedno malo pitanjce:

U prijevodu, s dobrim kulerom koji si već stavio u konfu mogu bez beda diči na 4 ghz i renderirati neko duže vrijeme cca 20h bez opasnosti da će vrisnut? Ili da ipak ako trebam neki render vrtiti tako dugo vremena ipak ostavim na 3,5?

(Čisto radi informacije, priča ide tako da često u poslu nemam potrebe za nekom prevelikom zvijeri jer za CAD i modeliranje nije mi presudan toliko neki ubojiti komp. Ali često mi se događa da uleti neki interijer, natječaj, vizualizacije itd. pa običavam primjerice ostaviti komp da mi preko noći izrenderira neku sliku, to bude cca 12-15h...)

Ugl. zahvaljujem još jednom svima, pozdrav.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.12.2012. u 13:34.
4etich je offline   Reply With Quote