View Single Post
Staro 05.12.2012., 01:25   #49
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
dobio sam dobru ponudu da mi se rijeso besplatan popravak laptppa, no zaista, nisam pametan sta vise napraviti, laptop ima svoje godinice, ali opet, trebao bi jos dosta i izdrzati, s drige strane, ko zna koliko ce jos... nisam vise pametan sta napraviti, no eto, dobio sam ponudu takvu i moram dogovorno odluciti sta napraviti... dali da se ja sam dalje zajebavam sa ugradnjom lampe samostalno? ne? dali da nabavim novi lcd panel i ugradim ga? dali se isplati preci na led tehnologiju preko onih adaptera i nekome platiti za taj posao? sta cu time dobiti? iz druge ruke sve to ili novo? novo mi se pak ne isplato nikako, inverter i lcd sa ccfl lampom kostat ce i preko 1000kn lol, takvo ulaganje u ovu kramu se pak ne isplati, a opet nije ni toliko los, nisam pametan... da probam sam lampu stavit? ilo novi laptop jednostavno i to je to? po meni najpametnija solucija, naci via njuskalo ili via ebay, inverter iz druge ruke i lcd panel, cca. 500, 600 kn, s time da su djelovi polovni, onda dodam jos 100 i mogu ugraditi led, sta time dobijam? neku bolju kvalitetu? kome se obratiti za jeftinu i kvalitetnu adaptaciju na led?