Kupio sam navedeni mobitel u Hallo shop Daruvaru. Nakon cca 6 mj počinju kvarovi s punjenjem mobitela. mobitelu je zamjenjena matična. Tada se mobitel počeo blokirat nakon završenog poziva. mobitel je poslan na servis gdje pokušavaju riješit zamjenom sustava vraćaju mi mobitel koji se i dalje blokira i ne može uvest kontakte sa sim kartice. mobitel vraćen na servis i tada opet ažuriraju os. Nakon nekoliko neuspjelih servisa šaljem im prigovor i tada su zamjenili matičnu opet. Uređaj je radio mjesec dana ispravno i sada se opet počeo blokirat. Jedan od razloga blokiranja su naveli da je zauzeće memorije na mobitelu i eksternoj memoriji. To nije razlog. Sada ga moram poslat na servis i opet čekat mob. Tvrde da je rok za popravak 45 dana a garanciji piše da se obvezuju u roku od deset dana popravit ili izdat novi. Mobitel je bio ukupno 9 puta na popravku. Nigdje mi ne naznačuju produženje garancije već to vode u servisu u elektroničkom obliku. kako da znam do kad mi vrijedi :O. Razočaran sam uređajem koji je više na servisu neg kod mene. Ukoliko uređaj je dulje od 10 dana da li imam pravo na povrat novca?? ili mogu tražit novi uređaj ?