View Single Post
Staro 04.12.2012., 20:02   #3744
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

Nigerica je spaljena do kraja, ali me živcira njena mrka faca xD
Ovaj guverner je neki seljo, ali još ga nisam skužio do kraja šta s tim glavama, i onim "živim mrtvacima", zašto je ubio onu gardu tamo i tako. Znači on je negativac, ali nisam skužio točnu definiciju zašto. Ako umre Daryl (a neće) serija mi pada za 30% minimalno. Od svih, budemo rekli, muškarčina, ne ostaje niko. Niger je mrtav, rick je seljo, ovaj drugi robijaš je neki pedofil/silovatelj... I ajde, Glenn ostaje.. On je ok lik.

BTW. Andrea se super drži za 44 godine, a bogami i Deryl za te iste godine

Ali, da ova sezone nema potencijala, nije istina!

EDIT: Gledam spartacusa 3. sezonu. Nije mi iskreno baš nešto s tim novim glumcem. Dosta lošije od prve 2. Ali nisam znao da je umro glavni glumac. Ajde, nek mu je zemlja laka..
-->
Pogledao TWD... Ajde, moram reći najbolja epizoda do sada u ovoj sezoni Taman me nabrijali na dalje

Nigerica je spaljena do kraja, ali me živcira njena mrka faca xD
Ovaj guverner je neki seljo, ali još ga nisam skužio do kraja šta s tim glavama, i onim "živim mrtvacima", zašto je ubio onu gardu tamo i tako. Znači on je negativac, ali nisam skužio točnu definiciju zašto. Ako umre Daryl (a neće) serija mi pada za 30% minimalno. Od svih, budemo rekli, muškarčina, ne ostaje niko. Niger je mrtav, rick je seljo, ovaj drugi robijaš je neki pedofil/silovatelj... I ajde, Glenn ostaje.. On je ok lik.

BTW. Andrea se super drži za 44 godine, a bogami i Deryl za te iste godine

Ali, da ova sezone nema potencijala, nije istina!

EDIT: Gledam spartacusa 3. sezonu. Nije mi iskreno baš nešto s tim novim glumcem. Dosta lošije od prve 2. Ali nisam znao da je umro glavni glumac. Ajde, nek mu je zemlja laka..

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.12.2012. u 17:08.
Mommistake je offline   Reply With Quote