Citiraj:
Autor alcem
Probaj ovako.... prvo pokreni flashanje i kad krene odbrojavanje, tek onda spoji USB s mobom. Osim toga ako ti je COM port vec spomenut u INIju od toola, nemoj ga stavljati na prvo mjesto. Naci ce ga i bez toga. Samo budi siguran da se radi o COM portu od PreLoadera, ima jos jedan slican, taj je DA, ali tebi treba PreLoader port.
|
Stvarno su spetljali sa driver-ima! Nisam se sjetio ovo sam napisati, niti pretpostavljao da ima toliko zainteresiranih. A u stvari je ovo najvaznije u cijelom procesu. Meni je uzelo dobrih sat vremena da sam ovo provalim prosli vikend. U svakom slucaju, barem naknadno, hvala Alcemu za ovo gore u ime onih koji ce to tek raditi! Pozdrav svima!
Edit: Zaboravih napisati, nakon ovih 1.0.08 i 1.0.09 nikakvih promjena. Dakle sve stima za 5, kao i prvog dana, osim onoga sto nije stimalo ni na pocetku: Bilo da je u pitanju dolazni ili odlazni poziv, kod svakog novog se glasnoca resetira na max, bez obzira na sva podesavanja, uzduz i porijeko! Ako netko ima isti problem i rijesio ga je, molim da postate ovdje, hvala.