Citiraj:
Autor Kreso st
u ponedjeljak idem kupit novi miš za oko 200 kunića. pročitao sam malo po forumu i sad je dilema: logitech g400 ili sharkoon fireglider? imam veću šapu
|
Ukratko da ti kažem iz mog iskustva... koliko ja znam g400 je mlađi brat miša mx518?(slični su ful) e pa sad ako si ikada isprobao razer deathadder i taj ti se miš svidio(osjećaj u ruci itd), onda ti se sigurno neće g400 svidjeti jer je drugačiji dizajn totalno iako je g400 za velike ruke više primjereniji

Btw koristio sam mx518 prije samo da napomenem da nebi bilo da bubam napamet
Sharkoon fireglider sam isto koristio jedno vrijeme i dosta je dobar miš te sličan deathadderu po feelu u ruci. Ja sam probao u svojoj gaming "karijeri" dosta miševa i moja definitivna preporuka ti je Razer deathadder, ako možeš prišparaj još 250kn dodatnih i imati ćeš pravog mišonju vjeruj mi
Evo
ovdje je trenutno na akciji novi 459kn pa ako se slučajno odlučiš da ti bude pri ruci
P.s. samo da napomenem da NISAM Razerov fanboy, činjenica je da uz steelseries i logitech imaju najkvalitetnije proizvode
Ja se ispričavam, tek sam sada vidio kojeg datuma je Krešo stavio post, al neka ostane post jer mislim da nekome može biti od nekakve koristi, nadajmo se :P