View Single Post
Staro 04.12.2012., 00:03   #11
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Santana Pregled postova
ovo sa slikom mi se pocelo javljat svaki put kad mi se pojavilo ovoo da ova kopija windowsa mozda nije legalna.. jel zna tko kak da to najlakse maknem, jer mislim da to mozda nekako sprijeci da mi se slika podesi na moje postavke..

nista. i dalje slika bljesti.. morat cu svaki put namjestat sliku.. deintalirao sam i operu sa revo uninstallerom, ali kad je cistio registry, zapeo je.. tak da sam onda sa ccleanerom.. jer problem mi je ta opera, sto mi se zamrzne, tj. ne mogu nis osim je ugasit i opet upalit.. nadam se da ce sad radit normalno..
Preporučam da ne koristiš registry cleaner-e. Meni se na Win7 znalo dešavat nakon čišćenja da mi isto javlja da su Win neregistrirani. Ali i inače, ti cleaner-i u 99% slučajeva čiste neke ostatke koji ne igraju bitnu ulogu u zdravlju OS-a. Godinama sam koristio razne reg-cleaner-e i nikad nisu riješili konkretan problem već sam imao osnovanu sumnju da su u nekim slučajevima uzrokovali problem.

Provjeri RAM sa Memtest. Pusti ga barem 2 sata.
Ako je memorija ok, onda bih osobno posumnjao da je neki virus napravio štetu OS-u, backupirao bih postavke svih važnijih aplikacija i reinstalirao Windowse.
Ako se sa čistim Windowsima ponovo javlja problem onda barem znaš da je hardware u pitanju.
de sign je offline   Reply With Quote