Citiraj:
Autor The Comedian
ovo je jako sumnjivo, sajt se cini kao leglo stetocina .. jes ti dozvolio tu stranicu kao trusted u browseru zbog nekog razloga? ak nisi, removaj odmah
O15 - Trusted Zone: http://software.kuaiche.com
mos i ovaj usrani toolbar
O3 - Toolbar: (no name) - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - (no file)
ostalo se cini ok
|
nemam pojma sta je ovo prvo.. skinuo sam ih i deinstalirao sam jos par programa koje ne koristim..
thanks
Citiraj:
Autor silvio
- instaliraj si Driver Cleaner Pro
- uninstall nVidia driver
- startaj Windows u safe modu
- u safe modu pokreni Driver Cleaner i označi nVidia da počisti sve ostatke
- u normalnom modu ponovno instaliraj drivere
sorry, trebao sam ti to odmah reć 
|
napravio to, ali i dalje slika bljesti.. budem sad namjestio sliku, jer je sad vjerojatno sve na default postavkama pa cu vidjet kod sljedeceg paljenja..
ovo sa slikom mi se pocelo javljat svaki put kad mi se pojavilo ovoo da ova kopija windowsa mozda nije legalna.. jel zna tko kak da to najlakse maknem, jer mislim da to mozda nekako sprijeci da mi se slika podesi na moje postavke..
nista. i dalje slika bljesti.. morat cu svaki put namjestat sliku.. deintalirao sam i operu sa revo uninstallerom, ali kad je cistio registry, zapeo je.. tak da sam onda sa ccleanerom.. jer problem mi je ta opera, sto mi se zamrzne, tj. ne mogu nis osim je ugasit i opet upalit.. nadam se da ce sad radit normalno..
EDIT: izgleda da je problem bila ova zadnja opera, a i koja verzija prije nje.. sjecam se ja da su problemi nekako nastali nakon jednog auto updatea.. uglavnom googlao sam o operi koja se pocne zamrzavat i imaju ljudi slicne probleme sa novijim verzijama opere.. ja sam sad instalirao neku 11.52 i sve radi normalno za sad.. cak se i osvjetljenje ekrana i te postavke normalno namjeste same kad upalim komp.. ne mogu vjerovat da je toliko problema ta opera stvorila.. cak mi se kompjuter glasao i ulazio u bsod i to dosta cesto.. mislio sam da je hard gotov..
uglavnom, izgleda da je ovo rijeseno.. nadam se..

) hvala svima na pomoci..