View Single Post
Staro 03.12.2012., 19:58   #264
4etich
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2012
Hvala svima, čini mi se razumno ovo kaj kaže lolofuxy i drago mi je kaj sam ipak prije svega pitao stručnjake. Zaimljiv je taj FX proc, čini se stvarno predobar za te pare.

Imam još jedno malo pitanje, zašto ne uzeti FX 8350, umjesto FX 8320? Jesi li njega stavio samo da upadne u buđet od 6000 kn ili misliš da je postojaniji i bolji za rendering i/ili mu je vijek trajanja bolji od ovog jačeg?

Naravno ako nije ono da treba i druga matična i cooler možda bih išao i na ovaj brži.

A koja matična i cooler onda?

Hm, znači li to ako ima 8 jezgri, a i5tice imaju samo 4 da će slika brže izač van jer raspoređuje podatke na više jezgri? Koliko kužim, mislim da ne, da je najvažnija osnovna hertz-aža?

Ugl. u ekrane ekrane se prilično dobro razumijem, ali u konfe nešto slabije pa evo još jedno pitanje za sve kojima se da napisati ili postati nešto o tome - znam da su RAM-i i CPU najvažniji za rendering, ali nisam baš skroz siguran na koji ti način radi pa bi volio saznati malo detaljnije o tome? Ako je već obrađeno isprika, nemam puno vremena okolo čitati postove, a volio bih malo ući u problematiku, može samo link ako se nekom da..

Ugl. ekipa, još jednom fala svima.