Citiraj:
Autor Old Iggy
To mi je malo nevjerojatno. Daj mi pročitaj FRU P/N sa starog napajanja.
|
Imam trenutno samo ove brojeve zapisane Model: 7000927-0000 Rev:1H
To bi bilo ovakvo
http://item.taobao.com/item.htm?spm=...&id=8590012724
Kad smo tražili takvo onda nam je receno da takvog nema ( s tim da ja osobno nisam imal ništ s nabavom pa ne bi znal koga su sve tocno kontaktirali ali znam da su zvali i IBM hrvatska koji su ih onda prosljedili na ostale zastupnike .. ili tak nekaj).
Umjesto toga nabavljeno je napajanje sa oznakom pn 39y7278 fru 39y7277. To napajanje nema ova dva konektora koja dolaze sa onim gore napajanjem. Kod ovog napajanja se mora dodatno koristiti onaj kabel koji sam stavil u prvoj poruci.
Citiraj:
Autor WraGG
Pa ako vec ide na molexe, provjeri na tome gdje imas taj adapter, koja zica ide gdje, pa onda otkini te konektore sa starog napajanja i polemi ih na molexe na novom.
|
Razmisljal sam i o tome al problem je u tome kaj na starom napajanju te zice ideju direktno van iz napajanja. Na ovom kablu ide od molexa prema jednom kraju i onda iz tog kraja opet ideju van zice na drugi crni kraj koji ide na maticnu. A baš se ne bi htel igrati s tim međutim da bi to trebalo ukopcati u server nakon kaj se sklepa. Ak ga skurim mogu se oprostiti od 1600 kn koje dobivam ko "placu"