Citiraj:
Autor poltergeist
Sad se jos staje i na stranu gramzivih operatera samo da se posere na Apple. A nes ti logike...
Uostalom radi o tome da Apple odradjuje svoje testove prije nego sto odobri LTE iPhone 5 kod odredjenog carriera. Vrlo vjerovatno zato da operateri ne bi prodavali muda pod bubrege. A tko zna mozda su samo eeeeeeviiiiilllllll....buuuuu huuuuuu
jeez...
|
Krivo.
Znaci, kupio si i PLATIO auto sa 300KS, proizvodjac ti to smanji na 200KS jer ceste, u drzavi u kojoj zivis, nisu po njihovim standardima

Da se razumijemo, ja obozavam Apple, imao sam sve phonove do sad, imam i iPad, hackintosh imam od prvih pocetaka, za iMac nemam love, pa se ovako slepam, ali ovo sto rade, ipak nije normalno. Svaki dodatni feature na centralama se naplacuje, i to masno, ne zelis ni znat koliko.
Ovo muda pod bubrege, ne kuzim, sto hoces reci s time? Standardi LTE.a se znaju, BTW, ja imam doma cca 30/30mbit na LTE

i to sljaka
i5 podrzava dual-carrier tehnologiju, to ide i do 42mbit, ja sam mjerio do 20-25mbit (duplo vise nego S3 na istom mjestu, jer S3 ne podrzava DC), nije da mi fali toliko LTE, ali hocu ono sto sam platio, kuzis?