View Single Post
Staro 03.12.2012., 02:16   #750
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor rossoneri Pregled postova
meni su godinu dana dolazili računi između 60 i 80kn, sve 5, sasvim normalno... i zadnja 4 miseca uredno od 120-140kn a ništa više ne zovem nego šta san prije...
nemogu ja svaki put na papir pisat kad pošaljem poruku il nazovem nekog, nit se na pretplati može više od jednom dnevno provjerit stanje računa. a onaj ispis šta ga oni pošalju pitaj boga jeli točan, jel šta nadodaju, koji poziv, par minuta vamo tamo... kontam da su me počeli gadno krast. Ili su digli neke cijene dosta, ili nadodaju vrijeme poziva... inače dobia san mob za kunu kad san potpisa na 24miseca, valjda sad na krađi misle vratit i pare od mobitela šta su mi za kunu dali, haha... nikad više na njih, samo da ovo istekne...
nije mi jasno zašto ljudi telefonske račune povezuju s krađom? Baš se netko u tele2 namjerio na tebe 1 od neznam koliko tisuća korisnika i tebi druka račun ... a svašta možeš čut od ljudi ....
Inače sustav koji bilježi pozive, promet i sms je praktički nepogrešiv! Pogreške se mogu jedino pojavit kod krivog obračuna ...
Xenon je offline   Reply With Quote