Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 02.12.2012., 20:24   #27263
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
1. zelje se ne drži u podrumu već na balkonu, prikriveno u kutiji od Xerox all in one uređaja, pa prema tome niš ne smrdi.
2. ne smije smrdit ni u podrumu ako se poštuju pravila igre a onda nema nikakve zayebancije. Kad ti treba samo si natrpaš kol'ko treba. Nikakvo čišćenje i pranje, nikakve bijele i štajaznamkakve prevlake i kožice na vrhu...

Istina. Od kupovnih, Jelenko je best for money, no najbolje je imati svog plac-dobavljača.

Kaj Amd zna kaj je k. zelje ( jedan od procesa fermentacije ) kad svaku drugu turu domaće pive nekaj syebe...
nema balkona, od natkrivenih stvari samo podrum ili da si ispred vrata stavim kacu

nemam pojma oko pravila igre, sjećam se da je to moja pokojna babetina kiselila dolje i to je bazdilo kako u kući, tako i na dvorištu ko krepane krave sa demiglasom od ukiseljenih ribljih jetara.

moraš onda ić do placa, pa to ne radi stalno, pa ajde u auto, pa nema parkinga (volovčica plac)... ovako ja fino u šlapicama preko ceste kod brke i bacim jednu od 2.5kg na pult i ajmo

slažem se da amdo generalno nema pojma
syss je offline   Reply With Quote