ovo sa životinjama graniči sa ludilom..isjekao sam 13 puta tigra i još pucao kalašem u njega,hladno se došetao do mene i ubio me -_- nerazumijem dali moram RPG-om gađati životinju da umre kako spada ili? vezano uz crafting dobra zamisao ali što će mi koza pomoći da 1000 dolara više mi stane u džep ili ne? i onda kad te tako glupe sitnice popud novčanika ili pretinca za oružija tjeraju da gubiš 2 sata tražeći j***** svinju po otoku izlude...kontrole su mi i više nego ok (što se xbox kontrolera tiče) ali način na koji neprijatelji se sakrivaju je previše glup,..5 metara udaljenosti mi se sakrije iza drveta tankog kao papir gdje mogu istrošit sva oružija koja imam niti da ga okrznem -_- na kraju ispada da najveći problem u ovoj igri su životinje i besmislenost...glavna priča mi je fenomenalna i okoliš kao i otok su dovedeni do ludila...nadam se da nekim patchom će ispraviti ove sitnice zasto što bez obzira koliko igra super izgleda i igriva je ove male gluposti te toliko znaju iziritirati da ti se ni neigra više...odoh sad tražit glupu svinju po otoku da mogu napravit još gluplji novčanik...užas :S