Tema: Far Cry 3
View Single Post
Staro 01.12.2012., 15:56   #182
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Bas tako, strele su zakon. Suljas se i koknes nekoga.

Grafika je ok, kontrole su sjebane jer mis je nekad tu nekad tamo u meniju, ostavis ga na ok, kliknes a igra ga makne negdje skroz drugo.

Craftanje, o jeben im mater, da ja za craft moram stalno tuc ESC i tamo craftat. Nema tipke za dodjelit.

Trazenje bestija, oce leoparda, ok nadjes ga na mapi i odes tamo, leoparda nema, koristi stim i trazi okolo, nadjes sve osim leoparda. Naidjes na nejga kilometar dalje ako uopce i bude tamo. A na lokaciji za leoparda ima milion koza.

Koliko ima oruzja neznam, nadam se da ima vise nego sa ti na pocetku pokaze da je dostupno, koji ce mi vrag sniper kad sa njim nemogu ubit neku agresivnu zivotinju headshotom. Zaletim se blizu i rafali sa kalasem. I onda krene debilizam na kvadrat.

Pojma nemam koliko mi je puta nestala zivotinja, ubijem 2-3, skinam 1-2 i zadnje nema. Jednostavno je nema, sve pretrazim, il se despwna il nesto, al nema je. Od tada ubijam pa skinam 1 po 1.
Hitbox je totalno sranje nad sranjima ikad. Gadjam lika kroz ogradu il izmedju 2 drveta, strele sve udaraju u nevidljivi zid, isto i na ogradama broda i objektima, te pizdarije me zivciraju. Ides lootat les, i sad pogodi pixel da ti da opciju loot a ne da bacis custom oruzje i skupis smece.

FC1 je imao bullet holes, mogao si pucat u les na podu i radit dmg, ovdje nista od toga. Cak je i ragdoll efekt nikakav. Ekipa standardno zna iz kojeg smjera i grma si pucao sniperom sa prigusivacem ako ubijes koga a da oni to vide.

Na pocetku sam odma 4 towera sredion, itako nema nijedn neprijatelj oko njih pa je lako, dobijes sva oruzja free, pretrazim pecine i sve, nigdje nikoga, al se spawnaju kad je misija tu....ok.
Pobio cijeli kamp bez da dignem uzbunu, sve fino pretrazio i lootao, korak van kampa i odjednom se puni detection bar, spawnala se 4 iza mene... ubijem ih. Lootam, opet predjem neku nevidljivu granicu i spawnaju se....
Ai je retardiran, cekas auto kraj ceste, napucas jedno u prolazu, crveni iskoce i pucaju, dodje drugo auto i pregazi ih, sad oni iskoce i pucaju, dodje trece auto i pregazi ih...imao sam tako 6 patrola i 12 leseva a da nisam nikog ja ubio.

Skupim misiju da koknem nekog nozem, dodjem do lokacije, tagam mobove, da cu pocet sa klanjm, naidje patrola ovih mojih i pobije ih...mission failed. Ok, drugi put je jedan komodo zmaj pobio cijeli kamp. Ono, ma daj.

Odguram slucajno stol...svjece ostanu u zraku.

Sta reci na fiziku? Osim lol.

Patch 1.01 al ovoj igri fali posten broj zakrpa, inace je graficki dobra, Vass je legenda, motion capture je odlican. Doktor je drogiran do neba

BladeRy je offline   Reply With Quote