View Single Post
Staro 01.12.2012., 12:36   #40
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
nisam jos platio ali budem ma za tu krami e bi mogao dobiti ni 700 kuna frka mi je ako zamjenim to a bude i dalje treptalo i palilo se mada sam siguran oko devedeset posto da nece... ko ce ti ga znati... cekam ovaj seller da mi napisr kompatibilnost

e hvala ti MMI, ova informacije mi je bila od velike vaznosti, brate mili za 12p nema skoro nista info na netu uopce, kamoli nesto drugo...

ali u probooku ni nema lampe bio je led strip (valjda je ta filozofija osvjetljenja u led displejevima, nemam pojma )

sto se tice brojki na inverteru : K000077350 WK933 K ili PK070005O30-A00-981-01637 (dvije su naljepnice sa bar kodovima ili sta je to vec gore)

jis jednom, svima veliko hvala koji mi se javljaju na pm ( a i onima koji mi zele prodat lampu za 250 kn na njuskalu pod sloganom "kvaliteta ima svoju cijenu " )

edit : mislim da bi bilo pametno jos probat spojit laptop na neki desktop lcd pa da vidimo ako bude treperilo tada, sta ako je graficka, neki kabel ili nesto drugo, bilo veliko ili malo (tipa samo neki kabel ili slicno)