View Single Post
Staro 01.12.2012., 12:34   #282
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova

Nego, na malo veselije teme Misljenja o novim bolestinama u standalone? Ovjde je rocket malo pricao o tome http://dayzmod.com/forum/index.php?/...eases-in-dayz/

Cini se puno kompleksnije nego sto sam mislio. Mozda malo i prekompleksno no budemo vidjeli kako ce biti implementirano. Svidja mi se ideja da infekcije i bolesti budu big deal. Uz bolje zombije mogao bi se gameplay podosta promijeniti bez obzira sto je to i dalje "ista" igra.
Ako se dobro sječam spominjalo se nekih 5 različitih bolesti i 5-6 vrsta antibiotika.
Igrač će prvo morati prepoznati bolest prema simptomima pa tek ona tražiti odgovarajući antibiotik.
Bit će određene kompleksnosti.

Također je Rocket stavio nekim mušicu u uho o bolestima kao oružju.
Ništa drugo nije rekao.
Ono što sam ja izvukao iz toga je luk i zarazna strijela?
Melee combat sa zaraženim oružjem?
Svakako zanimljivo.

No moram priznati da je meni mod u stanju u kojem je trenutno - savršen, tako da uopće nisam toliko željan standalonea.

Više iščekujem da Sumrak apdejta Namalsk mapu na 0.70 verziju - bijeli ghillie suit, bijeli warm clothes, snejžne mećave i ekšual padanje snjega, dosta novih oružja, također nekakva izbijanja kod Object A1, valjda nešto kao blowout u S.T.A.L.K.E.R.u
Valjda će kroz par dana biti pušten update.

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Meni ikona temperature nije nikada blicala osim na namalsku ili na Chernarusu kada bi duže vozio PBX.
Ili svaki put kad pada kiša duže od 15 min

Citiraj:
Autor sa20 Pregled postova

P.S Moram pitati, odakle mu uopce debug monitor? Ja ga nemam nikako, čak ni kada u opcijama namjestim debug monitor, meni se nikada ne pokaže, nešto krivo radim?
Debug još postoji samo na jako modanim serverima, na drugima nema.

Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
ima neka ocekivana cijena standalone igrea kad bude izlazila?
Cijena će pratiti price model Minecrafta.
Takva je službena obavijest.

Ja neznam koliko košta Minecraft niti koliko je košta pri izlasku, ali ne vjerujem da će standalone biti više od 20€.