View Single Post
Staro 01.12.2012., 02:50   #1971
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Probao sam restore napravit ali nema šanse. Zablokira se na djelu preparing iphone for restore, iPhone se resetira ali ne digne onaj dio sa progress barom. I onda mi izbaci neki klasičnu grešku 1604, kao komunikacija preko USB-a ne štima. Telefon ne reagira na ništa, upali se tek kad držim home tipku i spojim ga na računalo i pri tome mi izbaci onu sličicu da je baterija kritično i odma se pojavi Apple logo, a par sekundi nakon toga i recovery logo. Kad ga spojim na punjač, pokaže logo, svijetli puno jačinom, onda dim ekrana i 2x zavibrira, još neko vrijeme stoji tako prigušenog osvjetljenja pa se ugasi, upali i sve isponova. Čini mi se da se i ne puni jer je hladan. Prokleta power tipka me sprečava da dignem DFU, a nemam pentalobe šarafciger da ga otvorim i probam neki hack sa papirićem ili alu folijom...
Uglavnom, ako nekog možda zanima, bootloop je bio prouzrokovan crknutom baterijom. Zamjenio sam bateriju i spojio na punjač. Kad se pripunio se digao u recovery mode, spojio ga na iTunes i restorao ga. Inače, zamjenio sam usput i display, home button i stražnje staklo, promjenio ga u bijelog . Moram reć da su ovi kineski zasloni prilično loši. Boje su nekako isprane, al' ajde digitizer je prilično je dobar (nema razlike u odnosu na tvornički IMO).

Da, danas je iService imao black friday pa sam bateriju dobio za prilično dobre novce (111 KN).
tutix je offline   Reply With Quote