View Single Post
Staro 30.11.2012., 15:50   #3738
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor cccp Pregled postova
Je li netko imao dodira sa Xilence 300W TFX napjanjem? Bilo kakva korisna informacija o kvaliteti, efikasnosti itd. bi dobro došla. Nema baš puno TFX napajanja kod nas, jedino još Seasonic koji je 80 kuna skuplji.
Ima da seasonic, koji nije dostupan kod nas. Neznam zašto trgovine i nabava još uvijek prijavljuju ta napajanja kad ih nema već par mjeseci koliko ja pratim

Citiraj:
Autor m&n Pregled postova
Imam jedno "glupo" pitanje..

Kada se napajanje nalazi u kucistu dolje primjer ovog mojeg kucista kojeg sam uzeo cooler master silecnio 650.. napajanje vuce zrak ispod kucista gdje ralno ima nekih par cm prostora sto osobno mislim da je nedovoljno za neko dobro hladenje napajanja..

Imam ovaj Corsai AX850 kojeg sam kupio prije cca mjesec dva, prije mi je xaseru bio gore i vukao zrak odozgo gdje je bio otvoreno skroz i bio je hladan cak se vent nije cesto palio kada sam komp opteretio maks i bilo je hladno tj mlako..
/cut
Zamaraš se s glupostima. To je napajanju i više nego dovoljno zraka. Stvar je vjerojatno u tome što napajanje regulira vent i jednostavno ga nevrti koliko bi ti htio, pa je i samo napajanje mlako.

Ako te to baš toliko pati, iako bezveze, okreni napajanje da vuče zrak iz kućišta