View Single Post
Staro 30.11.2012., 15:44   #3737
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Imam jedno "glupo" pitanje..

Kada se napajanje nalazi u kucistu dolje primjer ovog mojeg kucista kojeg sam uzeo cooler master silecnio 650.. napajanje vuce zrak ispod kucista gdje ralno ima nekih par cm prostora sto osobno mislim da je nedovoljno za neko dobro hladenje napajanja..

Imam ovaj Corsai AX850 kojeg sam kupio prije cca mjesec dva, prije mi je xaseru bio gore i vukao zrak odozgo gdje je bio otvoreno skroz i bio je hladan cak se vent nije cesto palio kada sam komp opteretio maks i bilo je hladno tj mlako..

Sad u ovom kucistu imam dojam da je napajanje ponekad i onako vruce na opip ne tolko da se opces ali definitinvo puuno toplije nego prije..

Kako to najbolje rijesiti?? i zasto to tako rade da napajanje mora vuci zrak sa svega par cm prostora ako i tolko (uzavsi u obzir da se tamo nalazi i filter za prasainu prozracnost je jos manja)

ustvari nema par cm. jedva stavim palac ispod

http://www.eteknix.com/wp-content/up...ncio_650_4.jpg

ovdje se vidi koliki je taj prostor i jako je mali..

Po meni ako ja puknem jos koju grafu par diskova doci ce do ozbiljnog opterecenja tj. grijanja napajanja.. airflow u kucistu je dobar..

Trazim samo savjet kako da rijesim taj dio.. Pada mi na pamet samo da ga dignem na neku povrsinu ili napravim stalak samo naprije i natrag gdje cu dobit jos par cm prostora ispod??
m&n je offline   Reply With Quote